2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

130 kiloluk ceset vinçle indirildi

Adana'da bir hafta önce öldüğü tahmin edilen 130 kilo ağırlığındaki şahsın cesedi, kapıdan sığmayınca 9. kattaki evinden vinçle indirildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Toros Mahallesi Mavi Bulvar üzerinde bulunan Mesko Siteleri'ndeki evinde yalnız yaşayan Aydın Tuğan'a (68) yakınları telefonla ulaşamayınca evine gitti. Apartman sakinlerinin de Tuğan'ı bir haftadır görmediklerini belirtmeleri üzerine polise haber verildi.

Eve gelen polis ekipleri, kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca eve girebilmek için savcılıktan izin istedi. İzin alınmasının ardından kapıyı kırarak eve giren polisler, yatak odasında Tuğan'ın cesediyle karşılaştı. Kalp, şeker ve tansiyon hastası olduğu belirtilen Tuğan'ın cesedinin aradan geçen süre içerisinde şiştiği öğrenildi.

Savcının yaptığı incelemenin ardından evden çıkarılmaya çalışılan ancak kapıdan sığmayan ceset, ev eşyası taşımada kullanılan vinçle 9. kattan apartmanın bahçesine indirildi. Ceset, tabuta konulduktan sonra 6 kişi tarafından cenaze aracına taşındı. Site sakinleri de olup biteni uzaktan izledi.

Dölekler Özel Ambulans Servisi görevlisi Fikret Nennioğlu, steril hale getirdikleri cesedi bir kapı ve pencere kırdıktan sonra balkona taşıyabildiklerini söyledi. Tabutun kapağı kapatılamazken, ceset otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 10:25:51
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 10:26:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?