4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

15 yıla bedel 5 yıl

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, 5 yıllık hizmet döneminde 15 yıla bedel eserler ürettiklerini belirterek, "Doğru projeler ürettik, kaynakları doğru kullandık, dosdoğru olduk. Yeni dönemde de bu prensiple çalışmaya devam edeceğiz. Kısaca Seyhan'da hizmete azimle devam edeceğiz" dedi.

Öztürk, Mısır Çarşısı ve Saydam Caddesi esnafını ziyaret etti ve 2000 Evler Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısına katıldı. Seyhan Belediye Başkanı Öztürk, tüm ziyaretlerinde vatandaşlardan gördüğü büyük ilgi ve desteğe teşekkür ederek, "Biz hiçbir projenin vatandaş desteği olmaksızın gerçekleştirilebileceğine inanmıyoruz. Bu nedenle bugüne kadar yaptığımız tüm uygulamalarımızı vatandaşlarımızın istek ve şikayetleri doğrultusunda hayata geçirdik. 5 yılın sonunda her gün görüştüğümüz yüzlerce Seyhanlı bize teşekkür ediyor. Bu da gösteriyor ki geçen dönem içinde vatandaşlarımızı belediyecilik hizmetleriyle memnun etmişiz" diye konuştu.

Öztürk, sosyal belediyecilik hizmetleriyle bölgede örnek uygulamalara imza atıldığını belirterek, "İhtiyaç sahiplerine yönelik gıda yardımı, üniversite öğrencilerine öğrenim yardımı, yıl boyu ücretsiz muayene, hasta nakil, hastane bahçesinde yemek dağıtımı, diyaliz hastalarının ücretsiz taşınması yanında engelli vatandaşlarımıza yönelik meslek kursları ve okul açılması hizmetleriyle tüm vatandaşlarımızın takdirlerini topladık. İlklere, enlere ve rekorlara imza attığımız beş yılın ardından yeni dönemde de bu hizmetleri arttırarak sürdürmek kararlılığındayız. Vatandaşlarımızdan destek isterken yaptığımız çalışmaları yapacaklarımıza teminat olarak gösteriyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 13:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?