29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

2 bin üniversite öğrencisine burs

Adana'nın merkez ilçe Seyhan Belediyesi'nin 2 bin üniversite öğrencisine vereceği 2008 Yılı Öğrenim Yardımı için başvuru formlarının 3 Aralık Pazartesi gününden itibaren dağıtılmaya başlanacağı bildirildi.

Seyhan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 2008 Yılı Öğrenim Yardımı Başvuru Formları 3 Aralık 2007 Pazartesi günü saat 10.00'dan itibaren Seyhan Belediyesi Hizmet Binası girişinde bulunan Ak Masa'dan dağıtılmaya başlayacak.Seyhan Belediyesi Öğrenim Yardımı'na başvuracak üniversite öğrencilerinin ailelerinin Seyhan ilçesi sınırlarında oturması gerekiyor. Formlar doldurulup en son 10 Aralık Pazartesi mesai bitimine kadar belediyeye teslim edildikten sonra açıklanacak bir tarihte noter huzurunda çekilecek kura ile öğrenim yardımı almayı hak edecek öğrencilerin isimleri belirlenecek.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, 2005 yılında başlayan öğrenim yardımı verilmesi uygulamasından 2008 yılında isimleri kura ile belirlenen 2 bin üniversite öğrencisinin aylık 60 YTL yardımdan faydalanacağını söyledi. Öztürk, önceki yıllarda olduğu gibi şehit yakınlarıyla anne babası vefat etmiş öğrencilerin öğrenim yardımından kuraya tabi olmaksızın yararlanacağını bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 12:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?