4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

2 tabla yüzükle kayıplara karıştı

Adana'da bir şahıs müşteri gibi geldiği kuyumcudan işyeri sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak 2 tabla yüzüğü alarak kaçmak istedi.

İşyeri sahibi ile esnafların yakalamak için peşinden koştuğu hırsız, yüzük tablalarından birisini düşürürken kendisini bekleyen araçla uzaklaştı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Yeni Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Karaisalı Caddesi üzerinde bulunan kuyumcuya gelen bir kişi, yüzük almak istediğini söyledi.

Kuyumcunun vitrinden çıkararak tezgah üzerine koyduğu yüzüklere bakan hırsız, işyeri sahibinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak 2 tabla yüzüğü alarak kaçmaya başladı. İşyeri sahibi ile çevre esnafların kovaladığı hırsız, elindeki yüzük tablalarından birisini yere düşürürken kendisini bekleyen 33 plakalı bir araçla Fatih Mahallesi ara sokaklarında kayboldu.

Hırsızı kaçarken komşularıyla birlikte peşinden koşarak kovaladığını belirten işyeri sahibi Salih Ç., "Kovaladık yakalayamadık. Silahım da vardı ama sıkma yetkisi vermiyorlar. 4 bin 500 TL değerinde altın yüzüğüm gitti" şeklinde konuştu.
Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 15:27:08
Güncelleme :25 Haziran 2009 Perşembe 15:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?