2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

20 bin kişi Ayna'yla coştu

Adana'da, Seyhan Belediyesi'nin 5. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Ayna Grubu'nu yaklaşık 20 bin kişi izledi.

Hayal Dünyası’nda düzenlenen konser, saat 21.30’da başladı. Konser boyunca sevilen şarkılarını birbiri ardına seslendiren ve izleyicilerin coşkusu karşısında bir ara sahneden aşağıya inip parçalarını halkın arasında söyleyen Erhan Güleryüz, “Bizlere bu muhteşem geceyi yaşatan Belediye Başkanımız Azim Öztürk’e kendi adıma çok teşekür ediyorum” dedi.

Hayal Dünyası’ndaki Ramazan etkinliklerinin 12. gecesinde ilk program saat 20.30’da başladı. Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncuları’nın sahnelediği kukla tiyatrosu gösterisi ve Ramazan Dede’nin animasyonu şenlik alanını dolduran çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekti.

Seyhan Belediyesi’nin Ramazan geceleri stand-up ve illüzyon gösterilerine ek olarak zengin konser programlarıyla da doludizgin devam ediyor. Toros Mahallesi Hayal Dünyası’nda 14 Eylül Pazar günü saat 21.30'da Ahmet Özhan sahne alacak.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 15:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?