4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

25 araç Çukurovalıların hizmetinde

Çukurova Belediyesi, araç filosunu oluşturmaya başladı. Devlet Malzeme Ofisinden alınan 15 binek tipi ve 10 da çift kabinli BMC kamyon, Çukurovalının hizmetine sunuldu.

Adana CHP Milletvekili Gaye Erbatur ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, alınan araçları inceledi.

Başkan Arıkan, araç filosunu 1 Ağustos’a kadar oluşturacaklarını ve Çukurovalının hizmetinde olacaklarını ifade ederek, ”İnşallah o zamana kadar hizmete yönelik diğer ihaleleri de yapacağız ve bitireceğiz. Daha önce Çukurovalıdan 2 aylık süre istemiştim. İstediğim süre dolmadan biz tamamen hizmete yöneleceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkerim Özkan ve birim müdürlerinin yaptığı dualar eşliğinde kesilen kurbandan sonra araçlar hizmete başladı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 12:57:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
lotus adana IP: 88.226.112.xxx Tarih : 9.07.2009 13:32:36

"Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkerim Özkan ve birim müdürlerinin yaptığı dualar...." Ne kadar dua etseler az. 15 tane binek araç Çukurovalılara ne hizmeti sunacakmış? Müdürlere alınan makam aracıdır onlar. Sanki çöp kamyonu almışlar gibi hava atıyorlar. 2-3 sene sonra belediyenin borçlarını pankart yapar asarlar utanmadan. Borcumuz var hizmet yapamıyoruz diye. İşte memur zihniyetinin uzantısıdır bu CHP. Birşey üretmeden tüketmeye başlarlar.