4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

25 yeni motosiklet

Adana Valiliği tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne alınan toplam 25 adet motosiklet düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Adana Valisi İlhan Atış, emniyetin olmadığı bir bölgede sağlık ve eğitimin de olamayacağını söyledi.

Huzur ve sükunetin sağlanması için emniyet teşkilatının vazgeçilmez bir kurum olduğunu belirten Vali Atış, "Öyle kurumlar var ki, olmazsa olmaz. İşte o kuruluşlardan biri de emniyet teşkilatı. Polislerimiz kimi zaman hamile eşlerini hastanede bırakıp, çocuklarının doğum günü partilerine katılmayıp verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorlar. Onlara teşekkür borçluyuz" dedi.

Polislerin her zaman vatandaşın hizmetinde olduğunu belirten Emniyet Müdürü Arif Akkale, "Alınan motosikletlerle hizmeti daha hızlı sağlayacağız. Toplum Destekli Polisliğin birer neferi olarak değerli Adanalıların hizmetinde olacağız" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Vali Atış, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'ndan sorumlu Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Emniyet Müdürü Akkale, yardımcıları, şube müdürleri sembolik kurdele keserek, motosikletleri kullanacak Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ile güven timlerine teslim etti.

İl Özel İdare'nin talebi doğrultusunda İl Genel Meclisinin kararıyla alınan 25 motosikletin 5'inin güven timlerine diğerlerinin ise toplum destekli polislerin hizmetine verildiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 10:06:04
Güncelleme :14 Mart 2009 Cumartesi 10:14:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?