5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

25 yıl hasret çektiren tokat!

Adana’da tartıştığı babasından tokat yedikten sonra bir daha eve dönmeyen 41 yaşındaki Fedai Ercan’dan 25 yıldır haber alınamıyor.

Kardeşinin bulunması için Adana Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Yüksel Gündoğan (44), kardeşini 25 yıldır görmediğini belirterek, "Kardeşim 16 yaşındayken babamla beraber Tufanbeyli İlçesi’nde inşaatta çalışıyordu. Bir meseleden dolayı tartışmışlar ve babam bir tokat atmış. Tokat olayından sonra çalıştığı yerden ağlayarak uzaklaşmış. Babam akşam eve geldiğinde Fedai’nin gelip gelmediğini sorup olanları anlattı. Önce arkadaşlarında kaldığını düşündük. Bir gün iki gün derken günlerce görünmedi. Aradan yıllar geçti. Hayatından endişe ederek her yere başvurduk. Ama bir türlü bulamadık. Bize yardımcı olun" diye konuştu.
Babası Hasan Ercan’ı birkaç yıl önce kaybettiklerini söyleyen Yüksel Gündoğan, "Babam son nefesine kadar kardeşimizin adını sayıkladı. Hep ’elim kırılsaydı da o tokadı atmasaydım’ derdi. Annem oğlunun hasretiyle yataklara düştü. Kardeşimizi bulmak için çalmadık kapı bırakmadık. 25 yıldır kardeşimizi arıyoruz. Bir türlü bulamadık. 25 yıl olmasına rağmen umudumuzu kaybetmedik. Sağ olduğunu bilelim, bir kez sesini duyalım yeter bize" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 11:23:50
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 12:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?