4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

250 keklik doğaya bırakıldı

Adana'nın Aladağ ilçesinde, özel ortamda yetiştirilen 250 kınalı keklik, Vali İlhan Atış'ın da katıldığı etkinlikle doğaya bırakıldı.


Vali Atış, Aladağ ilçesine bağlı Akören Beldesi, Masiret Yaylası'nda, Çevre ve Koruma Müdürlüğü'nün, kınalı kekliğin yok olmasını önlemek üzere sürdürdüğü koruma çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Atış, çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra özel ortamda yetiştirilen 250 kınalı kekliği doğaya bıraktı.


Aladağ ilçesinde de incelemelerde bulunan Vali Atış, SBS'de başarılı olan 10 öğrenciye hediye verdi. Daha sonra 2 bin rakımlı Acıman Yaylası'na çıkan Vali Atış, burada vatandaşlarla sohbet etti.


Aladağ şelalelerine gitmek üzere Acıman'dan ayrılan Vali Atış, Barazama köy yolunun heyelan sebebiyle kapalı olması üzerine geri döndü.
Vali Atış'ın gezisine Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, Emniyet Müdürü Salih Kesmez, Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik, Gençlik ve Spor Müdürü Fazlı Hadi Bayram, Tarım Müdürü Fikret Coşkun, Çevre ve Orman Müdürü Nebi Erol Metin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Remzi Oğuz Yılmaz da katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 15:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?