4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

250 polis kurşun aradı

Adana'da ailesi ile piknik yaparken maganda kurşununun başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Akif Can için, 250 polis 20 dönüm arazide boş kovan aradı.

12 Temmuz'da Seyhan Baraj Gölü kıyısında ailesiyle piknik yaparken nereden geldiği belli olmayan kurşunun başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Akif Can Yıldız'ın ölümüne neden olan magandalar hala bulunamadı. Olayın aydınlatılması için şahısların kullandığı tabancadan çıkan kovanlar aranıyor.

Adana Emniyeti Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet büro ekipleri, olay yeri inceleme ekipleri ve çevik kuvvet, olayın yaşandığı bölge ve çevresinde kullanılan tabancadan çıkan mermi kovanının bulunması için geniş çaplı arama yaptı.

Yaklaşık 20 dönümlük arazide yapılan aramalara 250 polis katıldı. Olayda kullanılan kovanın bulunabilmesi için Elazığ Emniyet Müdürlüğü kadrosundaki özel hassas dedektör ekibi de bölgede arama yaptı. 2 saat süren aramalarda 1 adet 9 mm çapında boş kovan ve 11 adet pompalı tüfeğe ait boş kartuş bulundu.

Bulunan 9 mm çapındaki boş kovanın Akif Can'ın ölümüne neden olan silahtan çıkıp çıkmadığı kriminal incelemenin ardından tespit edilecek.
Olayın aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 11:03:18
Güncelleme :3 Ağustos 2009 Pazartesi 11:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?