29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

3 ayrı trafik kazası: 3'ü ağır 12 yaralı

Adana'nın çeşitli mahallelerinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3'ü ağır toplam 12 kişi yaralandı.

100. Yıl Mahallesi Öğretmenler Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında Sinan Türk yönetimindeki 01 BK 252 plakalı özel otomobil, Adana-Tarsus-Gaziantep (TAG) Otoyol bağlantısınının olduğu kavşağa doğru geldiği vakit araç içerisinde bulunan ve Ankara'ya gidecek olan yolcuları bırakmak istedi.

Bu sırada Türk'ün kullandığı aracın arkasından gelen Ceniz Mator'un kullandığı 34 EJ 6619 plakalı minibüs aşırı hızdan dolayı fren alamayınca otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilin içerisinde bulunan Kıymet Kahveci (47), Yasemin Kara (26) Mukadder Akın (24) ve Tuğba Tektaş (22) ile araç sürücüsü yaralandı.

Minibüsün içerisinde bulunan kimliği henüz belirlenemeyen sürücüyle birlikte 3 kişi de yaralandı.

Yaralılar Adana Numune ve Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Kara, Türk ve Kahveci'nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Aynı saatlerde Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı'nda Ali Orbay (20) yönetimindeki otomobil bir anlık dalgınlık sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Takla atan araç içerisinde bulunan Cemil Babak ve kimliği belirlenemeyen bir yolcu ile araç sürücüsü Orbay yaralandı. Yaralılar Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yine aynı saatlerde Müze Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında Hüseyin Ş.'nin kullandığı 01 HB 934 plakalı motosiklet kavşağı dönmek üzereyken karşı yönden gelen ve henüz plakası belirlenemeyen bir otomobil hızla gelerek motosiklete çarptı.

Motorun üzerinden caddenin üzerine savrulan Hüseyin Ş. başını yere çarparak yaralandı. Çarpan otomobil ise olay yerinden kaçarken, motor sürücüsü ise Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.
CHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 09:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suleyman IP: 85.98.146.xxx Tarih : 7.08.2007 18:18:57
CEMİL kardesımıze acil şifalar dılıyorum..aramıza yıne donecek ınsallah...tum hastalara acil şifalar...