29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

30 bin öğrenciye defter dağıtıldı

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan 26 ilköğretim ve 10 ortaöğretim kurumunda eğitim gören 30 bin öğrenciye 150 bin defter dağıttı.

Defter dağıtımına; Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı ve Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü de katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaylacı, Ceyhan'da eğitime verdiği katkı ve hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür etti.

Altı Ocak Mahallesi'ndeki 60. Yıl Manas İlköğretim Okulu’nda öğrencilere defter dağıtan Belediye Başkanı Sözlü ise, yeni eğitim-öğretim yılında az da olsa öğrencilere bir katkı sağlamak istediklerini ifade ederek, "Gönül ister ki daha büyük hizmetler yapalım. Çünkü milli eğitim bir ülkenin en önemli kurumudur. Ülkemizin geleceği olan sizler için ne yapsak azdır. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra öğrencilere, üzerinde "Ceyhanımı ve okulumu çok seviyorum" yazılı defterler dağıtıldı.
İlçe merkezinde bulunan 26 ilköğretim ve 10 ortaöğretim kurumunda okuyan tüm öğrencileri kapsayan kırtasiye yardımında, ilköğretim okulu öğrencilerine küçük boy, lise öğrencilerine ise metod olmak üzere 5’er adet defter dağıtıldı. 30 bin öğrenciye toplam 150 bin defter dağıtıldığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 13:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?