3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

31 molotof kokteyli ele geçirildi

Adana'da, kundaklama olayları ile korsan gösterilerde kullanılmak üzere hazırlanmış 31 adet molotof kokteyli ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan Mahallesi, Seyhan Nehri kıyısında yaptıkları aramada, 4 kişinin ellerinde bidon ve bira şişeleriyle dolaştığını tespit etti. Polisin "dur" ihtarında bulunduğu şüpheliler, ellerindeki bidon ve şişeleri bırakarak kaçmaya başladı. Nehre atlayıp yüzerek karşı kıyıya geçen şüphelilerden A.C., ıslak elbiselerle kaçarken Barbaros Mahallesi'nde yakalandı. Diğer 3 şahıs ise kaçtı.

Polisin, şahısların ilk görüldüğü bölgede yaptığı aramada, kundaklama olayları ve korsan gösterilerde kullanılmak üzere bira şişeleriyle hazırlanmış 31 adet molotofkokteyli ile 1 adet benzin dolu bidon, 2 adet boş bira şişesi, 1 adet bıçak, 1 adet tornavida, 2 adet eldiven, 1 adet huni şeklinde kesilmiş pet şişe, 5 adet sakız kutusu, molotofkokteyli hazırlamakta kullanılan bol miktarda bez parçası ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheli A.C., Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Kaçan şahısların yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Bu arada, Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, son günlerde kentte meydana gelen yasa dışı toplumsal olaylarla ilgili olarak il merkezinde yakalanan 42 şüphelinin adli makamlara sevk edildiği, bunlardan 23'ünün tutuklandığı belirtildi. Ceyhan ilçesinde de 21 Ekim'de meydana gelen toplumsal olayda yakalanan 29 şüpheliden 17'sinin adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 13:54:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?