3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

4. ekmek fabrikası yakında üretimde

Dar gelirliler için ucuz ekmek üreten Adana Büyükşehir Belediyesi Ekmek Fabrikaları'na bir yenisi daha ekleniyor. Vedat Dalokay Hal Kompleksi içerisinde yapımı devam eden 4. ekmek fabrikası yakında üretime başlayacak.

Yapımı devam eden ekmek fabrikasında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, “Keşke dar gelirli insanlarımız olmasa, biz de bu fabrikaları açmak zorunda kalmasak. Fakat halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermek zorundayız. Duyulan ihtiyaç karşısında yapımına başladığımız 4. ekmek fabrikası yakın zamanda hizmete girecek. Böylece dar gelirli vatandaşlarımızın ucuz ekmek ihtiyacına sorunsuz cevap vermiş olacağız” dedi.

Belediye ekmek fabrikalarının “Çifteli” olarak tabir edilen bölünebilir ekmek ürettiğini hatırlatan Durak, “Adana’da ekmek üreten diğer fırıncılara bir kez daha sesleniyorum. Onlar da bizim gibi çifteli ekmek üretip israfı önlesinler. Kimse bahane bulmasın, çifteli ekmek üretiminin önünde hiçbir yasal engel yok” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen ile birlikte ekmek fabrikasını inceleyen Durak, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 4. ekmek fabrikası hizmete açıldığında günlük ekmek üretim kapasitesi, diğer 3 ekmek fabrikasının toplam üretimine eşit olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 12:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?