4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

4 ceset Ceyhan'da sahile vurdu

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde balık avlamak için kayıkla denize açıldıktan sonra kaybolan 4 kişinin cesedi, Adana sahilinde bulundu.

Dün sabah İskenderun Körfezi ile Botaş arasında bulunan Dörtyol Yazlıkları'ndaki sahilde balık avına çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan eski Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Serdar Kılıç ve arkadaşları Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde çalışan Yılmaz Ayten, kardeşi Temel Ayten ve sigortacı Levent Dereli'yi arama çalışmaları sonuçlandı.

4 kişinin cesetleri, Adana'nın Ceyhan ilçesi Botaş yakınlarındaki sahilde bulundu.

CESETLER  ADLİ TIP KURUMU'NA GETİRİLDİ
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde dün balık avlamak için kayıkla denize açıldıktan sonra kaybolan ve bugün bulanan 4 kişinin cesedi, Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah İskenderun Körfezi ile Botaş arasında bulunan Dörtyol Yazlıkları'ndaki sahilde balık avına çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan eski Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Serdar Kılıç ile ve arkadaşları Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde çalışan Yılmaz Ayten, kardeşi Temel Ayten ve sigortacı Levent Dereli'nin cesetleri, Adana'nın Ceyhan ilçesi Botaş yakınlarındaki sahilde bulundu. Botaş Limanı'na getirilen iş adamı ile arkadaşlarının cesetleri, aileleri tarafından teşhis edildikten sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 11:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?