3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

4 molotofçu yakalandı

ADANA'da korsan gösterilerde kullanılmak üzere hazırlandığı sanılan çok sayıda molotof kokteyli ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Seyhan Nehri kıyısında durumları şüpheli olan 4 kişinin, ellerinde bidon ve şişelerle dolaştığı bilgisi üzerine Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler bölgeye sevk edildi. Ekipler devriye gezerken, nehirde yüzen kişiler olduğu görüldü.

Seyhan Mahallesi'nde aynı noktaya yakın bir yerde açık alanda 30 şişe molotof kokteyli bulundu. Yüzerek Barbaros Mahallesi’ne geçtikten sonra ara sokaklara girerek kaçan zanlılar, üzerleri ıslak bir vaziyette yakalandı.

Gözaltına alınan 4 zanlı, sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürülürken, bir haftadan beri Adana'da gerçekleştirilen PKK yanlısı korsan gösterilerde polise atılan molotof kokteyllerin bu kişiler tarafından hazırlandığı olasılığı üzerinde duruluyor.

DHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 20:36:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengizhan genç IP: 88.254.148.xxx Tarih : 24.10.2008 03:07:53

bunlar Gbi Ülkeyi Bölmeye Çalışanlara İziz vermeyeceğiz Gerekirse Canımı Malımı Ve Ailemi Vatan Uğruna Göz Kırpmadan Feda Ederim Pkk Lı  DAğlara Kaçmayın Delikanlı Gibi Adam Olun Çıkın Bu Vatan Bölünmez Size Şans Verdik Topraklarımızda Yaşama Şansı Verdik İyi Değerlendirin !