2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

41 laboratuar sorumlusuna eğitim

İl Sağlık Müdürlüğü, Adana’daki Özel Diş Protez Laboratuar sorumlularını, Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan yeni yönetmelik ve uygulamalar hakkında bilgilendirdi.

Hekimevi 112 Acil Hizmetler Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Adana’daki 48 Özel Diş Protez laboratuarı sorumlusundan 41’i katıldı.

Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Şube Müdürü Diş Hekimi Süleyman Dilek, Diş Hekimi Nail Karatopçu, Sağlık Memuru Bülent Dalkıran ve Çevre Sağlığı Teknisyeni M. İlker Şen tarafından Özel Diş Protez Laboratuar sorumluları Özel Diş Protez Laboratuarları Yönetmeliği, Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık kurumlarında yapılamayan kron köprü ve iskelet protez döküm iş ve işlemlerinin özel diş laboratuarlarında yaptırılmasına ilişkin son gelişmeler hakkında bilgi verildi.

Ağız ve Diş sağlığı Şube Müdürü Diş Hekimi Süleyman Dilek, amaçlarının gelişmeler hakkında özel diş protez laboratuarlarını bilgilendirmek olduğunu, bu tür bilgilendirme ve eğitim çalışmalarının süreceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 11:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?