3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

5 Ocak Stadı karıştı

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda Adana Demirspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan maçın son dakikalarında iki takım futbolcuları arasında arbede yaşandı.

Olaylarda taraftarların da koltukları kırıp futbolculara ve rakip taraftarların üzerine atması sonucu 1 polis memuru yaralandı.

5 Ocak Stadı'nda oynanan ve Adana Demirspor'un 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın uzatma dakikalarında gergin anlar yaşandı. Karşılaşmada girdikleri ikili mücadele sonrası Çetin ile Özgür arasında tartışma çıktı. T

artışmaya yedek kulübesindeki oyuncular da katılınca iki takım futbolcuları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Olayları, polis ekipleri ve federasyon görevlileri müdahale ederek güçlükle önledi. Olaylardan sonra maçın hakemi Selçuk Dereli, Kardemir Karabüksporlu futbolcu Hakan Delil'e kırmızı, Çetin ile Özgür'e de sarı kart gösterdi.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Adana Demirspor ile Kardemir Karabüksporlu futbolcular arasında yine tartışma yaşandı. Kardemir Karabüksporlu futbolcular, güçlükle soyunma odasına gönderildi.

Futbolcuların soyunma odasına geçmek için kullandığı brandayı yırtan Adana Demirsporlu taraftarlar, kırdıkları koltukları da futbolcuların üzerine attı.

Polis, taraftarlara engel olmaya çalışırken, futbolcuların soyunma odasına girmelerini sağladı. Bu sırada atılan koltuklardan birinin isabet ettiği bir polis memuru da hafif şekilde yaralandı.

Bu arada Kardemir Karabüksporlu taraftarlar da kırdıkları koltukları, stat dışına çıkan Adana Demirsporlu taraftarların üzerine fırlattı. Çevik kuvvet polisi, muhtemel olayları önlemek amacıyla Adana Demirsporlu taraftarları stat çevresinden uzaklaştırdı.
Kardemir Karabüksporlu taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında stattan çıkartılarak şehir dışına kadar götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2008 Pazar 23:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?