4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

5 Ocak Stadı’nda küfüre son

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar, geçtiğimiz hafta kendi sahalarında 2-0 mağlup olmalarına rağmen, tribünde küfür edilmemesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi makamında ziyaret etti

İl Müdürü Hadi’nin Adana’daki spor faaliyetlerine son derece duyarlılık gösterdiğini belirten Kulüp Başkanı Çınar, "Siz burada devleti temsil ediyorsunuz. Göreviniz dahilinde spor faaliyetlerinde çok hassas olduğunuz için sizi kutluyoruz. Bizler yeni bir oluşum içerisine girdik. Adana Demirsporumuzu daha da ileriye taşıyabilmek için yönetim kurulu olarak elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz. İlk hedefimiz, 5 Ocak Stadı’nda küfüre son vermekti. Bunu da başardık. Kendi evimizde Akhisar Belediyespor’a 2-0 yenilmemize rağmen küfür olmadı. Mağlup olduk, ama küfrün olmayışı bizleri çok mutlu etti” dedi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kulüp Başkanı Bekir Çınar, “Bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Adana Demirspor forması yağmurla değil, ter akıtarak ıslatılır. Önümüzdeki günlerde birkaç transfer daha yapacağız” diye konuştu.

Adana’daki sporun daha da ileriye götürülebilmesi için hep birlikte omuz omuza vererek çalışmak gerektiğini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, “Genç bir ekipsiniz. Bu zorlu göreve geldiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum. Ayrıca, Adanalıyım, Adana Demirsporluyum diyen herkes bilet alarak stada girmeli” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 13:35:47
Güncelleme :27 Ocak 2009 Salı 13:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?