30
Nisan
2024
Salı
ADANA

5 yaşındaki İrfan'a maganda kurşunu

ADANA’da, babasıyla birlikte markete süt almaya giden 5 yaşındaki İrfan Türker, kavga eden iki kişiden birinin tabancasından çıkan kurşunla yaralandı.

Olay, Anadolu Mahallesi 880 sokakta dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Bir akü şirketinde çalışan 27 yaşındaki Fuat Türker, 2 yaşındaki kızı Mihriban için Anadolu Mahallesi 884 sokak 1 numaralı evlerinden markete süt alamaya çıktı. Babasının markete gittiğini duyan İrfan da, onunla birlikte çıktı. 

Baba oğul el ele markete giderken, sokakta kavga eden henüz kimliği belirlenemeyen iki kişi, birbirine tabancayla ateş etmeye başladı. Zanlılardan birinin kullandığı bilye atar hale getirilmiş kurusıkı tabancadan çıkan bilye, minik İrfan’ın sağ bacağına isabet etti. İrfan acı içinde yere yığılırken, silahlı sokak magandaları kaçarak kayıplara karıştı.

Babasının çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne götürülen İrfan’ın sağ bacağında bir kurşunun giriş çıkış yaptığı belirlendi. Sağlık durumu iyi olan minik İrfan, silah seslerinden çok korktuğunu belirterek, “Babamla süt almaya gidiyorduk, silah sesi duyunca çok korktum. Babamın elini tuttum. Sonra bacağım çok acıdı” dedi.

Oğlunun yaralandığını duyunca hastaneye koşan 24 yaşındaki anne Nasibe Türker de, “Mihriban’ın sütü bitmişti. Fuat çıkarken, İrfan da birlikte gideceğini söyledi. Babasıyla yürürken magandalar oğlumu vurmuş. Artık bunlara karşı önlem alınsın” diye gözyaşı döktü.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Mart 2007 Çarşamba 13:26:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BAHAR NİRON IP: 85.104.219.xxx Tarih : 20.03.2007 10:11:43
YAZIK YA İŞTE BÖYLE İNSANLAR YÜZÜNDEN AZ KALSIN Bİ CANDAN DAHA OLUYORDUK LÜTFEN BİTSİN ARTIK BU TÜR REZALATLER KÜÇÜK İRFANADA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN