4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

75'lik tiryakiden sigara bırakma sözü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, bayramda ziyaret ettiği Adana Huzurevi'nde 75'lik tiryakiden imzalı olarak sigara bırakma sözü aldı. Kirişçi, imzalattığı sigara paketini de Başbakan'a götürmek üzere hatıra olarak aldı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile Huzurevi'ni ziyaret ederek burada barınan yaşlıların bayramını kutlayan Vahit Kirişci, Osman Çam adlı vatandaşın ilerlemiş yaşına rağmen sigara tiryakisi olduğunu öğrenince şaşırdı.

'Yüzde Yüz Dumansız Hava Sahası' kampanyası yürüttüklerine dikkat çeken Kirişci, hem kampanyaya destek vermesi hem de sağlığı açısından sigarayı bırakması için Osman Çam'dan ricada bulundu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da bu konuda büyük hassasiyet gösterdiğini hatırlatan Kirişci, söz aldığı Osman dedenin sigara paketini de hatıra olarak aldı.

Paketi Osman dedeye imzalatmayı ihmal etmeyen Kirişci, Başbakan Erdoğan'a hatıra olarak götüreceğini ifade etti. Kirişci, sigara bırakma sözü veren huzurevi sakini Osman Çam'a Başbakanlık'tan tebrik ve teşekkür plaketi gönderileceğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 12:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?