4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

8 Mart'ı erken kutladı

Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, partili kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü erken kutladı.

Özer, CHP Adana İl ve Seyhan İlçe Kadın Kolları’nda aktif olarak çalışan kadınlara çiçek dağıtarak günlerini kutlarken, “yanınızdayız” dedi. Özer, CHP’li kadınların yanı sıra annesi Saime Özer'i de ihmal etmedi.

Gerek hak ve özgürlüklerin elde edilmesinde gerekse ülke kalkınmasında kadınların büyük rolü olduğunu vurgulayan CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, “Tarlalarda, fabrikalarda bir kadın işçi olmanın gururu ile dimdik hayatını kazanan kadınlarımızın mücadelesi önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.
16 Aralık 1977’de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilen ve kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün ülkemizde de 30 yıldan bu yana kutlandığını hatırlatan Özer, “Ülkemizde demokratik hak ve özgürlüklerin daha yaygın ve korkusuzca kutlanması CHP iktidarında gerçekleşecektir. 29 Mart Yerel Seçimleri, bu sürecin gerçekleşmesinin ilk adımıdır. Bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmeli ve CHP’nin önünü açmalıyız. Bu vesileyle bütün kadınların gününü kutluyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 15:55:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?