3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

800 futbolcuya malzeme yardımı

Adana'nın merkez ilçe Seyhan Belediyesi, 40 amatör futbol takımında top koşturan 800 futbolcuya malzeme yardımında bulundu.

Gençlik Stadı'ndaki malzeme dağıtım törenine; Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Gülleri, İncirlik, Kürkçüler ve Mercimek belediye başkanları ile amatör futbol takımlarının oyuncu, yönetici ve teknik kadroları katıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, amatör futbol takımlarına yapılan malzeme yardımının artık geleneksel hale geldiğini söyledi. Öztürk, "İmkanlarımız dahilinde şehrimizdeki tüm amatör takımlarımıza profesyonel malzeme desteği sağlıyoruz. Biz inanıyoruz ki bugün amatör mücadele eden kardeşlerimiz, yarın profesyonelleşerek şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek hale geleceklerdir" dedi.

Öztürk, her dönem sporun ve sporcunun yanında olduklarının altını çizerek, "Amatör sporcularımıza yaptığımız yardımlarımız bundan sonra da sürecek" diye konuştu.
40 amatör futbol takımına, sporcuların ihtiyaçları doğrultusunda; 18'er adet maç kramponu, 20'şer adet antrenman için şort, tişört, 20'şer adet maç forması, 6'şar adet futbol topu ve 20'şer adet tekmelik dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 15:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?