2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

90 kişi MHP'ye katıldı

Adana'da güney mahallelerinden 500 aileyi temsil eden yaklaşık 90 kişi Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldıklarını ilan etti.

Sucuzade mahallesinde bir düğün salonunda düzenlenen katılım töreni renkli ve coşkulu geçti. Kurbanların kesildiği, davullu-zurnalı halayların çekildiği törende mehter marşları kalabalığı coşturdu.

Berkant Tiğit'in organize ettiği, MHP İl yönetim kurulu üyeleri Aydın Şanıvar, Ahmet Delibalta ve İlker Timur Alıç ve Mehmet Kanar'ın katkı koydukları törende katılımcılara "Üç Hilal" rozeti takıldı.

İl Başkan Yardımcılarından Rahmi Benli'nin de hazır bulunduğu katılım töreninde DYP (DP) Seyhan İlçe İkinci eski Başkanı Yücel Alıç, Berkant Tiğit, Barış Tiğit, yaklaşık bin üyesi bulunan Eski Eşya Satıcıları Derneği Başkanı Ahmet Yuknuk, Atay Maral gibi isimler MHP'li olmanın huzur ve mutluluğu içinde olduklarını bildirdiler.

Göreve geldiği günden bu yana geceli-gündüzlü çalışan MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, "Ülkemiz her alanda yapılan tahribatlar sonucu büyük bir darboğazdan geçiyor. Böylesi bir süreçte MHP'ye olan ihtiyaç her kitlede daha çok fark edilmeye başlanmıştır. Bu katılım da bunun göstergelerinden birisidir. MHP, birlik ve dirlikten yana olan herkesi ayrım yapmadan kucaklıyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 15:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veli ünal IP: 81.213.166.xxx Tarih : 29.06.2008 19:17:02

bütün adanaları bekliyoruz mhp ye kürkçüler de mhp le çoşacak