4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

A. Demir'den Kebap ve Şalgam Günü

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda mücadele eden Adana Demirspor'da yönetim, tüm taraftarları Pazar günü 5 Ocak Stadı’nda oynayacakları Altınorduspor karşılaşmasına davet etti.

Pazar günü saat 13.30’da şölen ve eğlenceyi bir arada yaşamak istediklerini belirten Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü ve İdari İşler Sorumlusu Önder Serin, “Centilmenlik ve küfürsüz tezahüratlar eşliğinde hep beraber takımımıza destek verelim. Ortaya konulacak mükemmel futbolla zevkli bir hafta sonu geçirmeyi arzu ediyoruz. Bu beraberlik ortamını da taraftarlarımızla birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

Adana Demirspor, 14 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da “1. Geleneksel Adana Demirspor Kebap ve Şalgam Günü” düzenleyecek. Kulüp Başkanı Bekir Çınar, Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan Sevgi Adası’nda gerçekleştirilecek olan kebap ve şalgam gününe tüm Adana Demirsporluları davet etti. Çınar, “14 Mart’ta tüm Adana Demirsporlular bir araya gelelim. Taraftarlarımızı Sevgi Adası’nda bekliyoruz” diye konuştu.

Bu arada, Barkal’da bulunan Golcuoğlu Restaurant tarafından Adana Demirsporlu futbolculara kebap ziyafeti çekildi. Mavi-lacivertli takım Golcuoğlu’nda büyük bir neşe içerisinde karşılandı. Futbolculara burada kebap ziyafeti çekildi. Yemekte, Golcuoğlu Restaurant İşletmecisi Hacı Özcan ve Şahin Makine sahibi Ahmet Portakalçiçeği, Adana Demirspor’un birer deplasman giderini karşılayacaklarını söyledi.

Adana Demirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ramazan Çimen, yemek sonrasında Hacı Özcan ve Ahmet Portakalçiçeği’ne Adana Demirspor forması hediye etti. Başkan Yardımcısı Ramazan Çimen ile Basın Sözcüsü Önder Serin ise desteklerinden dolayı Özcan ve Portakalçiçeği’ne teşekkür ettiler

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 18:27:46
Güncelleme :26 Şubat 2009 Perşembe 18:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?