4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

A.Demir'den 'Küfre Hayır' kampanyası

Adana Demirspor Kulübü, tribünde küfrün önüne geçmek amacıyla "Küfre Hayır" kampanyası başlattı.

Kulüp Başkanı Bekir Çınar, yöneticiler Önder Serin ve Şerif Güler ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, mavi-lacivertli kulüp için artık yeni bir vizyon ve misyon oluşturulduğunu söyledi.

Halkın beğendiği, içinde yer aldığı bir takım oluşturmak istediklerini vurgulayan Çınar, bu nedenle yeni bir kampanya başlattıklarının altını çizdi. Taraftarın maça aileleriyle birlikte gelebilmesini sağlamak amacıyla tribünde küfrün önüne geçmeyi hedeflediklerini ifade eden Çınar, bu konuda çalışmalara başladıklarını, ilanlar ve pankartlar hazırladıklarını kaydetti.

Pazar günü 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Adana Demirspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmasını bayanların ve 12 yaş altı çocukların ücretsiz izleyebileceğini ifade eden Bekir Çınar, mavi-lacivertli takıma gönül vermiş tüm bayanları maçı izlemeye davet etti. Çınar, en büyük problem olan küfür problemini çözdükten sonra daha fazla bayan ve çocuğun maçlara gelmek isteyeceğini ifade etti.

Adanaspor'un Adana Demirspor'a futbolcu bağışladığı söylentilerine de açıklık getiren Çınar, "Kesinlikle böyle birşey söz konusu değil. Cem, Alper ve Cihan’ı almak için Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ile görüştük. Bonservis bedeli olarak 250 bin TL istendi, daha sonra 200 bin TL’ye anlaşma sağladık" dedi.

Yapacakları transferleri yeni teknik direktörleri Abdulkerim Durmaz'ın belirleyeceğini kaydeden Çınar, "Abdukkerim Durmaz hocamız takımı tartacak, yapısını görecek, uygun gördüğü mevkilere transferlerimizi yapacağız. Hocamıza güveniyoruz” diye konuştu.

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Önder Serin ise, kulübün bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 16:13:22
Güncelleme :22 Ocak 2009 Perşembe 02:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?