1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

A.Demirspor'dan transfer atağı

ADANA DEMİRSPOR'DA TRANSFER ATAĞI

Spor Toto 2. Lig takımlarından Adana Demirspor, dış transferde daha önce anlaşmaya varılan toplam 8 oyuncuyla resmi sözleşme imzalandı.

Mavi-lacivertli ekip Göztepe'den Tayfun Özkan, Uğurtan Çepni, Raşit Sevindir ve Burak Keskin ile birlikte Konya Şeker'den Süleyman Varlık, Bandırmaspor'dan Halil Çelik, Van Belediyespor'dan Güney Atılgan, İskenderun Demir Çelikspor'dan da Yaşar Kabakçı ile Kulüp Binası'nda düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreninde genç futbolcuların heyecanlı olmasıysa dikkatlerden kaçmadı. Burada konuşan Kulüp İkinci Başkanı Levent Özveren, transfer çalışmalarının teknik heyetin kendilerine sunmuş olduğu rapor doğrultusunda yürütüldüğünü belirterek, "Yeni sezon öncesinde mütevazi bir takım kurmak istiyorduk ve çalışmalarımızı buna göre yaptık. Ancak bugün gelinen noktada hedeflerin çok daha ötesinde 'iddialı bir takım' kurduk. Aldığımız yorumlar da bu yönde. Kadromuza dahil etmiş olduğumuz genç arkadaşlarımızla birlikte daha da güçlendik. Yönetim olarak üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. İş artık teknik heyet ve futbolcularda" dedi.

"HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYUP SORUMLULUK ÜSTLENMELİ"

Yönetim olarak sadece kendi çabalarının yeterli olmadığını, kulübün başarısı için kentteki sanayici ve işadamlarının da elini taşın altına koyup, sorumluluk üstlenmesi ve takıma gereken desteği vermesi gerektiğini kaydeden Özveren, "Bu takım herkesin, Adana'nın takımı" ifadesini kullandı. Başarıya ulaşma konusunda kendilerine bir 'yol haritası' belirlediklerini ve bu yolda da aşama aşama ilerlediklerini anlatan Özveren, üstlenmiş oldukları görevi en iyi şekilde yerine getirebilmenin çabası içinde

olduklarını, herkesin görüş ve düşüncelere açık olduklarını vurguladı. Kulübün gelir ve giderlerini şeffaf hale getireceklerini ve dileyen herkesin kulübün hesaplarına ulaşabileceğini kaydeden Özveren, böylelikle de Adana Demirspor adına yepyeni bir sayfa açacaklarını ve bu konuda asla eleştirilmek istemediklerinin de altını çizdi. Özveren, kulüp yönetmenin çok zor olduğunu ve bu noktada da kendilerine de sabır gösterilmesinin yanında katkı ve destek beklediklerini ifade etti.

"ADANA DEMİRSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İSTİYORUZ"

Demirspor'un büyük ve köklü bir geçmişe sahip olduğunu ve en kötü hedefinin 'şampiyonluk' olduğunu belirten Özveren, "Belirlenen hedefe ulaşabilme adına iş teknik heyet ve futbolcularda. Nereye geleceğimize onlar karar verecek. Transfer çalışmalarımızı henüz tamamlamış değiliz. Eksiklikleri hissedilen bölgeye gerekli transferleri yapacağız" diye konuştu. Göztepe'den transfer edilen Tayfun Özkan ise, daha önce formasını giydiği Adana Demirspor'a döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, konuşmasını da şöyle

sürdürdü; "Oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktım. Aynı başarıyı burada da sürdürmek istiyorum. Adana Demirspor'u hak ettiği yere takım arkadaşlarımızla birlikte taşıyacağımıza inanıyorum. 'Biz bu yola baş koyduk' diyebiliriz. Belirlenen hedeflere ulaşabilme adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Konuşmaların ardından yeni transferler kendilerini Adana Demirspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

ADANA DEMİRSPOR'DA TRANSFER ATAĞI
ADANA DEMİRSPOR'DA TRANSFER ATAĞI
ADANA DEMİRSPOR'DA TRANSFER ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2011 Pazartesi 15:53:02
Güncelleme :18 Temmuz 2011 Pazartesi 16:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?