2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

A.Demirsporlular'dan moral ziyareti

Adana Demirsporlu yöneticiler ve futbolcular, taraftarları olan akdeniz anemisi iki kardeşi tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, yönetim kurulu üyesi Uğurcan Çekmez, takım kaptanı kaleci Şenol ve Yasin Sülün, akdeniz anemisi rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Başkent Yüreğir Hastanesi'nde tedavi gören Adana Demirspor taraftarları Selçuk ve Sercan Şimşir kardeşleri hasta yataklarında ziyaret ederek moral verdi.

Sercan ve Selçuk'a acil şifalar dileyen Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, "Sizlerin bir an önce iyileşip sağlığınıza kavuşmanız bizi çok mutlu edecektir. En kısa sürede yeniden aramıza gelerek bizlere güç vereceksiniz" dedi.

Takım kaptanı kaleci Şenol ve Yasin Sülün ise, "Önemli olan sizlerin bir an önce sağlığınıza kavuşup tribünlerde bizi desteklemenizdir. Sağlıklı insanlar olarak sizi aramızda görmek istiyoruz. Adana Demirspor'u hep beraber başarıya taşıyalım" diye konuştu.

Kendilerine Adana Demirspor forması ve flamaların hediye edildiği ziyarette konuşan Selçuk ve Sercan Şimşir kardeşler de, "Adana Demirspor iyiyse bizler de iyiyiz. Bu nedenle Altınordu maçını bizim için kazanmanızı istiyoruz. Doktorlarımız izin verseydi maça gelecektik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 23:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?