4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Acemi hırsızlar marketi soyamadı

Adana'da gece geç saatlerde bir markete giren kar maskeli ve silahlı 2 kişi, işyeri sahibinin direnmesi sonucu kasadaki paraları alamadan kaçtı. Başına silah dayanan işyeri sahibi, şahıslardan birinin kar maskesini çıkarmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre saat 00.00 sıralarında 20-25 yaşlarındaki kar maskeli ve silahlı 2 kişi, merkez Seyhan ilçesinde bulunan Şakirpaşa Caddesi, Onur Mahallesindeki Eren Gıda adlı işyerine girdi.

Şahıslar, market sahibi Hüseyin Şaş'ın (39) başına silah dayayarak kasadaki paraları kendilerine vermesini istedi. "Sesini çıkarırsan kafana sıkarız" tehdidine aldırmayan Hüseyin Şaş, ani bir hareketle şahıslardan birinin kar maskesini çıkardı. Her iki şahıs da tanınmamak için kasadaki paraları bırakarak kaçtı.

İşyeri sahibi, daha sonra durumu 155 Polis İmdat Hattı'na bildirdi. Olay yerine gelen polisler, verilen bilgiler doğrultusunda şahısları aramaya başladı. Ancak uzun süren aramalara rağmen şahıslar yakalanamadı. Olayı haber alan Hüseyin Şaş'ın yakınları da işyerine akın etti.

Hüseyin Şaş, soğukkanlı olduğunu belirterek, "20-25 yaşlarındaki kar maskeli ve silahlı 2 kişi bir anda markete girdi. "Tabancayı kafama dayayıp 'sesini çıkarma sıkarız' dediler. Bu sırada şahıslardan birinin kar maskesini çıkarttım. Onlar da hiçbirşey alamadan kaçtılar." dedi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, kar maskesini incelemeye alırken işyerinde de şahısların parmak izini aradı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 10:37:12
Güncelleme :16 Ocak 2009 Cuma 10:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?