4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Acil uyuşturucu merkezi'ne baskın

Adana'da uyuşturucu satıcılarının "acil uyuşturucu merkezi" olarak kullandığı ev, polisin düzenlediği operasyonla ortaya çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu tacirlerinin eroin sattıkları kişilere uyuşturucuyu kendi evlerinde enjekte etmelerini sağladığı yönünde bilgiye ulaşan Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Havuzlu Bahçe Mahallesi'ndeki evi takibe aldı.

Eve giren çıkanları belirleyen polis, uyuşturucu bağımlısı İbrahim Ş.'yi (27) evden çıktıktan sonra gözaltına aldı. Üzerinden bir içimlik eroin çıkan şahsın koluna eroin enjekte edildiğini belirleyen polis, eve operasyon düzenledi.

Uyuşturucu tacirleri Serdal S. (29) ve Muzaffer S.'yi (30) gözaltına alan polis, evde yaptığı aramada 10 içimlik eroin ile enjektörler, limon tuzu, kaşıklar buldu. Evlerini uyuşturucu merkezi olarak kullandıklarını itiraf ettikleri öğrenilen şahısların, uyuşturucu almaya gelenlere promosyon olarak vücutlarına enjekte etmeleri için gerekli malzemeleri vererek, ev ortamında enjekte etmelerini sağladıkları anlaşıldı.

Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 12:08:54
Güncelleme :25 Eylül 2009 Cuma 12:13:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?