4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Acıları hiç dinmiyor

TUĞÇE'NİN AİLESİNİN ACISI DİNMİYOR

Adana'da eski sevgilisi tarafından 28 yerinden bıçakladıktan sonra boğazı kesilerek öldürülen Tuğçe Anlaş'ın ailesinin acısı dinmiyor. Tuğçe'nin babası, Dubai'den kızına aldığı dizüstü bilgisayarı Tuğçe'nin yatağına bırakırken, kızının giyemediği bayramlıklarını koklayarak gözyaşı döken annesi katil zanlısı ve ailesiyle ilgili iddialarda bulundu.

Adana'da, 30 Kasım'da eski sevgilisi Malik E. (17) tarafından Seyhan Baraj Gölü kıyısında boğazı kesilip 28 yerinden bıçaklanarak öldürülen Tuğçe Anlaş'ın (20) evinde yas var. Anlaş'ın Havuzlubahçe Mahallesi'nde bulunan evindeki odası fotoğrafları ile donatıldı. Genç kızın Dubai'de çalışan babası Ergün Anlaş'tan (46) istediği ve hiç göremediği dizüstü bilgisayarı da kırmızı kurdele ile yatağının üzerinde duruyor. Baba Anlaş, kızının istediği dizüstü bilgisayara kırmızı kurdele bağlayıp üzerine, "Canım

kızıma sevgilerle" yazıp yatağına koyarak gözyaşlarına boğuldu. Anne Meryem Ülgen Anlaş (41) ise Kurban Bayramı'nda aldığı ancak kızının hiç giymediği kıyafetlerini Tuğçe'nin yatağının üzerine koydu. Anne Anlaş, kızına aldığı kıyafeti koklayarak, "Kızım güzel giyinmeyi çok severdi. Ona aldım ama hiç giymedi" diyerek gözyaşı döktü.

Baba Anlaş, gözyaşları içinde yaşananlara isyan ederek kızını adaklar adayarak büyüttüğünü, onun daha güzel bir hayat yaşaması için Dubai'de çalıştığını ancak kızının vahşice öldürüldüğü söyledi. Baba Anlaş, kızıyla en son konuştuğunda kendisinden bir cep telefonu bir de dizüstü bilgisayar istediğini belirterek, "Kızıma cep telefonu alamadım ancak ona sürpriz yaparak dizüstü bilgisayar aldım. Ama kızım aldığım hediyeyi göremeden vahşice öldürüldü" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Kızı vahşice öldürüldüğü

için içinin yandığını söyleyen Anlaş, "Keşke ben öleydim. Benim cesedim gelseydi. Bunu yapanlar cezasını çeksin, adalet yerini bulsun" diye konuştu.

Anne Meryem Ülgen Anlaş ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenip yaş konusunun gündeme alınması gerektiğini belirterek, "17 yaş küçük değil. Birini öldürüyorsa mutlaka büyük cezalar verilmeli. Bunu Başbakan'dan rica ediyorum. Yaşı küçükmüş. Nasıl küçük yaşı? Bir genç kızı gözünü kırpmadan öldürüyorsa ona ömür boyu ceza verilmeli" dedi.

Kızının Malik'i önce sevdiğini ancak uyuşturucu kullandığını öğrenince ayrıldığını anlatan anne, "Kızım kendinden uzaklaşınca Malik kızımı tehdit etmeye başladı. Sürekli tehdit ediyordu. En son öldürüldüğü gün kızıma mail atmış. 'Seni Münevver gibi öldüreceğim' demiş. 'Sen Adanalı Münevver olacaksın' demiş. Kızım geldi bana söyledi. Ben de kızımı uyardım. 'Bununla bir yere gitme' dedim. Ama Özlem diye bir ortak arkadaşları varmış. Bu kız kızımı çağırmış. O kız için gitti. Kızımı öldürdüler. Bu kız da

kızımın öldürülmesinden sorumlu. Madem kızımı seviyordun sen de kendini öldürseydin" diye konuştu.

Kızı kaybolduktan sonra kendi telefonuna kızından mesaj geldiğine dikkat çeken anne Anlaş şunları kaydetti:

"Öldüğü gün ben eve geldim. Baktım telefonuma mesaj geldi. 'Ben Malik'le kavga ettim. Kemal diye biriyle kafeye gidiyorum' diye mesaj geldi. Bu mesajı, Malik kızımı öldürdükten sonra bana çekmiş. 17 yaşında ama çok soğukkanlı. Mesajdan sonra da telefonla bizi aradı. 'Kızım nerede?' dedim. 'Tuğçe'yi ben de arıyorum. Bulamıyorum' dedi. Ben de, 'Bana mesaj geldi, kızım seninle olduğunu söylüyordu, nasıl bilmiyorsun?' dedim. Telefonu kapattı. Sabah tekrar annesini aradım. Annesi, 'Oğlum 3 gündür evde

duruyor. Bıçaklandı' dedi. Bence o kendini bıçaklamıştır. Bu olayı anne, baba hepsi biliyor. Bu planlanarak yapıldı. Bu planlı bir cinayettir. Bu adama ömür boyu hapis cezası versinler" diye konuştu.

Eski sevgilisi tarafından vahşice öldürülen Tuğçe Anlaş'ın ise ölmeden birkaç gün önce kendi sesiyle ve fotoğraflarından oluşan bir klip hazırladığı ortaya çıktı. Hayat dolu olan ve aşk şarkıları söyleyerek klip hazırlayan Tuğçe, Beşiktaş taraftarı olduğu için klibinde de aşkla Beşiktaş'ı buluşturdu.

TUĞÇE'NİN AİLESİNİN ACISI DİNMİYOR
TUĞÇE'NİN AİLESİNİN ACISI DİNMİYOR
TUĞÇE'NİN AİLESİNİN ACISI DİNMİYOR
TUĞÇE'NİN AİLESİNİN ACISI DİNMİYOR
TUĞÇE'NİN AİLESİNİN ACISI DİNMİYOR
TUĞÇE'NİN AİLESİNİN ACISI DİNMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2009 Cuma 12:25:03
Güncelleme :4 Aralık 2009 Cuma 14:55:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?