4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Acılı annenin feryadı yürek dağladı

PLATONİK AŞK KURBANI GENÇ ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ

Adana'da aşkına karşılık vermediği kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki öğretmenin cenazesi toprağa verildi.

İddiaya göre, işsiz olduğu belirtilen Hüseyin A., aşkına karşılık bulamadığı Demet Eygi'yi rahatsız etmeye başladı. Önceki gün Demet Eygi'nin oturduğu Pınar Mahallesi 74001. Sokak'taki Hazal Apartmanı önünde tabancayla havaya ateş açtığı ileri sürülen Hüseyin A., dün gece saatlerinde konuşmak için Eygi'yi evinden çağırdı.

Apartmanın 9. katındaki evinde kardeşi Didem ve kuzeniyle birlikte akşam yemeği hazırlığı yapan Demet Eygi, daha sonra Hüseyin A.'nın ısrarı üzerine aşağıya inerek konuşmaya başladı. İkili arasındaki konuşma bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Tartışmanın ardından Hüseyin A., genç öğretmeni bıçaklamaya başladı. Kanlar içinde kalan Demet Eygi, bu sırada "Hüseyin yapma" diyerek kurtulmaya çalıştı. Ancak Hüseyin A., 10 bıçak darbesiyle genç öğretmeni ağır yaraladı. Kardeşinin yardım çığlıklarını duyarak aşağıya inen Didem Eygi, kardeşini kanlar içinde yerde yatarken buldu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri ise genç öğretmenin öldüğünü belirledi. Zanlı Hüseyin A. ise olaydan kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Genç öğretmenin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından bugün yakınları tarafından alınarak evine getirildi. Ölen genç öğretmenin cenazesini yakınları gözyaşlarıyla karşıladı. Anne Gülfiye Eygi'nin "Demet, hadi evimize gidelim" şeklindeki feryadı yürekleri dağladı.

Genç öğretmenin dayısının oğlu Bekir Ege, olayı duyduklarında büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Demet'in ölümüne inanamadık. Kuzenimi öldüren şahıs, daha önce de rahatsız ediyormuş. Eve gelip konuşmak için aşağıya çağırmış. O da aşağıya inip konuşmaya başlamışlar. Şahıs, daha sonra aralarında çıkan tartışma sonucu Demet'i bıçaklayıp öldürmüş" diye konuştu.

Babasının emekli öğretmen, annesinin de hemşire olduğu öğrenilen Demet öğretmenin cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Ceyhan ilçesindeki Camızağılı köyüne götürüldü. Olayın zanlısı Hüseyin A.'nın ise emniyetteki sorgusunun ardında adliyeye sevk edileceği bildirildi.

PLATONİK AŞK KURBANI GENÇ ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ
PLATONİK AŞK KURBANI GENÇ ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ
PLATONİK AŞK KURBANI GENÇ ÖĞRETMEN TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 14:48:03
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 15:16:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?