4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Acılı baba konuştu!

Adana'da kendisini okula göndermediği ve SBS'ye girmesini istemediğini ileri sürdüğü annesini öldürdükten sonra polise teslim olan ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisinin babası Ali A. konuştu.

Acılı baba, kendisinin 2 yıldır kamu kurumunda çalıştığını tarikatla alakası olmadığını belirterek, "Kızım, hayat arkadaşımı öldürdü ama o kızıma sonunu kadar sahip çıkacağım" dedi.

Dün eşini toprağa veren Ali A. olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Kızı R.A.'nın (11) eşi Songül A.'yı (39) yatakta uyurken başına ateş ederek öldürdüğünü kendisinin bu arada işte olduğunu, arkadaşlarının telefonuyla olayı öğrendiğini söyleyerek, "Kızım akşam annesiyle tartışmış. Tartıştıktan sonra ikisi de yatmış. Ancak daha sonra kızım kalkarak annesini öldürmüş. Bu tartışmanın SBS ile bir alakası yok. Tartışmanın içeriği normal bir anne kız tartışması. Bunu kim böyle söylüyorsa yalan söylüyor" dedi.

Baba Ali A. kızının okuldan alınmasının sebebinin ise okulda R.A.'nın arkadaşlarıyla sürekli sorun yaşamasından kaynaklandığını belirterek, "Kızım okulda arkadaşlarıyla sorun yaşamaya başlayınca geçici bir süre okuldan aldık. Ama benim bütün çocuklarım okudu. Onu okutmamak gibi bir niyetimiz yoktu. Sorunlar bitinceye kadar almıştık okuldan" diye konuştu.

Kızının basında çıktığı gibi okuldan alınarak tarikata verileceği yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyleyen Ali A. şöyle devam etti:

"Ben 20 yıldır kamu kurumunda çalışıyorum. Böyle bir şey olsaydı beni kamu kurumunda çalıştırmazlardı. Kızımın zorunlu eğitim olan ilköğretimi bitirdikten sonra okula göndermediğimiz onu okuldan aldıktan sonra 'tarikata sokulacağı' yönündeki bütün haberler yalan. Bunları yazanları mahkemeye vereceğim."
Kızının dün SBS'ye girmesine izin verildiğini ve her şeyin Allah'tan geldiğini söyleyen Ali A., çocuğuna sahip çıkacağını belirtti. Ali A.,"Kızım hayat arkadaşımı öldürdü ama o benim kızım. O daha bir çocuk. Bunun için ondan vazgeçecek değilim. Ona her zaman sahip çıkacağım. En yakın zamanda kaldığı yurda gidip onu göreceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 21:19:49
Güncelleme :8 Haziran 2009 Pazartesi 21:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?