3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana, Giresunspor maçına hazır!

Adanaspor, yeni hocası ile çıkacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Pazar günü Giresunspor'u 5 Ocak Stadı'nda konuk edecek olan turuncu-beyazlı takımda, sakatlıkları devam eden Emre Hızarcı ve Habip dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Son çalışmada kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yaptıran Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, oyunun belirli bölümlerinde savunma oyuncularını da uyarmayı ihmal etmedi.

Rakibe kesinlikle kafa vurdurmamaları gerektiğini oyuncularına anlatan Çapanoğlu, en önemli nokta olarak duruş pozisyonu konusunda bazı futbolcularını uyardı. Çapanoğlu, ayrıca takıma şut çalışması da yaptırdı. Kalecileri şut bombardımanına tutan oyuncuların isabetli şut atmaları dikkatleri çekti.

Teknik Direktör Çapanoğlu, Giresunspor karşısında galibiyeti hedeflediklerini ve taraftarların rahat bir maç izleyeceklerini söyledi. İç sahada puan kaybını asla düşünmediklerini belirten Çapanoğlu, "Hedefimiz Vestel Manisa maçına kadar zirveye yaklaşmak. Futbolcularıma yaptığım toplantıda hedeflerimi anlattım. Antrenmanlarda çok iyi çalıştık. Çok önemli sakatlıklar yaşamadık. Son sözü oyuncularım söyleyecektir. Büyük Adanaspor taraftarını maça bekliyoruz. Bu yolda yalnız olmadığımızı bizlere göstersinler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 15:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?