2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: Adanaspor'un devri için pazarlıklar sürüyor

Süper Lig’e veda eden Adanaspor A.Ş.’nin devri konusunda Başkan Çağdaş Ergin ile işadamı Sadettin Saran arasındaki pazarlık sürüyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Genel Menajer Şehabettin Yavuzer, işadamı Sadettin Saran ile Başkan Çağdaş Ergin’in görüşmelerinin olumlu yönde sürdüğünü, 10 gün içerisinde durumun netleşeceğini belirterek, "Sayın Saran’ın Adana’da hiç yatırımı yok. Başkan Çağdaş Ergin’in ikna görüşmeleri sürüyor, sonucu bir hafta 10 gün içerisinde alacağız" dedi.
Bu arada, Teknik Sorumlu Ahmet Ziya Yüce de, Futbol Fedarasyonu’nun açtığı teknik direktörluk kursuna katılmak üzere İstanbul’a gitti. Kaleci antrenörlüğü ve A Lisans Antrenör Diploması bulunan Yüce, ikinci bölümü 3 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında sona erecek teknik direktörlük kursunun ilk bölümünü devre arasında tamamlamıştı.

Teknik Sorumlu Ahmet Ziya Yüce, kursta bulunduğu sürede takımı Antrenör Suat Kaya, Eyüp Arın ve Adnan Avcu’nun çalıştıracağını belirterek, "Hafta sonları Adana’ya gelerek takımın başında olacağım. Beşiktaş maçını kazanmamız bize büyük moral verdi. Bu takım 15 haftadır iyi mücadele ediyor, ancak şanssız maçlar kaybettik. Şimdi önümüzde Ankaragücü maçı var. Ankara’ya puan almak için gideceğiz" diye konuştu.

Başkan Çağdaş Ergin’in Adanaspor’u yaşatmak için büyük çaba sarfettiğini, bu mücadelede Adana’lıların da kendilerine destek vermesini isteyen Yüce, "Bizim kalıp kalmamız değil Adanaspor’un yaşaması önemli. Bu nedenle Çağdaş Ergin’in Adanaspor’u yaşatmak adına verdiği müthiş mücadeleye destek olunmalı" şeklinde konuştu.
Turuncu-beyazlı takım, Ankaragücü maçı hazırlıklarına yarın saat 17.30’da 5 Ocak Stadı’nda yapacağı idmanla başlayacak.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2004 Pazartesi 15:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?