2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: Başkan Durak: Şahsım ve aileme yapılan saldırılara cevabı halk verdi

Yeniden seçilerek 4. kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Aytaç Durak, seçim öncesi şahsına ve ailesine yönelik ’insafsız’ saldırılar yapıldığını ancak halkın gerekli cevabı verdiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, halkla görüşmelerini sürdürüyor. Son olarak Fatih ve Yeni Yurt mahallelerine giden Durak, vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Durak vatandaşlara hitaben yaptığı açıklamalarda, seçim öncesi kendisine ve ailesine yönelik ileri sürülen iddialara atıfta bulundu. Seçim sürecinde kendisi ve ailesi hakkında asılsız iddialar dile getirildiğini belirten Durak, "Benim ve ailem hakkında aslı astarı olmayan iddialarda bulundular. Seviyesiz, iğrenç ve adice siyaset yaptılar. Sizler beni ve ailemi tanırsınız. 1984 öncesi benim ve ailemin ne kadar varlıklı olduğunu iyi bilirsiniz. 20 yıl önce Adana’nın önde gelen müteahhitlerinin başında geldiğimi eskiler çok daha iyi bilir" dedi. Durak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adana halkının büyük çoğunluğunun arkamda olduğunu görenler seçimi kendilerinin kazanamayacağını çok iyi biliyordu. Başaramayacaklarını anladıkları için bir kısım medya grubu, bir kısım siyasetçi ve rantçı uzantıları karşımda şer cephesi oluşturdu. Kişilik haklarıma tecavüz ettiler. Siyaseti yozlaştırdılar. Onur ve haysiyetime dil uzatmak istediler. Bunlara gerekli cevabı sandıkta verdiniz. Siyaset soytarılarına öyle bir tokat vurdunuz ki, en yakın rakibimin iki katından fazla oyla beni seçtiniz."

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2004 Cumartesi 22:35:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?