2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: Durak: Adanalılar'ın istediği oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı 4. kez kazanan Aytaç Durak, "Adanalılar’ın istediği oldu" dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Altaç Durak, merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanlığı’nı kazanan AK Parti adayı Azim Öztürk ve merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ömer Topçu, AK Parti Adana İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.
AK Parti’den Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na 4. kez seçilen Aytaç Durak, Azim Öztürk ve Ömer Topçu davul zurna çalınarak karşılandı.
AK Parti Adana milletvekillerinin de hazır bulunduğu ziyarette başkanlar, seçim sonucunda emeği geçenlere teşekkür etti.
Seçim sonucunun önceden belli olduğunu ileri süren Başkan Durak, "Adanalılar’ın istediği oldu. Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Adanalılar’ın isteği doğrultusunda liste yapan parti teşkilatına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Seyhan Belediye Başkanlığı’nı kazanan Azim Öztürk ise bundan sonra hizmet yarışının başlayacağını belirterek, "Seyhan’ı ekonomisiyle, sanatıyla, kültürüyle, mimarı tarzıyla ve yeşil anıyla çağın ilerisine taşıyacağız" dedi.
Yüreğir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ömer Topçu ise "Yüreğir Belediyesi devlet dairesinden çıkmış, bir çiftlik havasına dönmüş. Tekrar devlet dairesi havasına döndürmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Önce bankamatikçiler sonra siyasete karışmış olanlar. Ama ekmeği için çalışanlar başımın tacı" şeklinde konuştu.
ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 30 Mart 2004 Salı 11:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?