2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: DYP İl Başkanı Şaşkın: AKP rüzgarının önünde duramadık

Doğru Yol Partisi (DYP) Adana İl Başkanı Nevzat Şaşkın, 28 Mart yerel seçimlerinde AK Parti lehine esen rüzgarın önünde duramadıklarını ancak alınan sonucun partisine yönelik umudu tazeleyeceği işaretini verdiğini söyledi.

Partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında 28 Mart yerel seçimleri hakkında açıklamalarda bulunan Şaşkın, Adana ölçeğinde de olsa Anayol formülünü geliştirip uyguladıklarını ve Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma yaptıklarının belirterek, bunun gururu içinde olduklarını ifade etti. Seçimlerden ’Merkezin en büyük partisi’ olarak çıktıklarını savunan Şaşkın, "Bu seçim, inşallah merkez partilerin ayrı ayrı girdikleri son seçim olacaktır" temennisinde bulundu.

Bu seçimde her zamankinden daha fazla çalışmalarına rağmen arzu edilen sonucu alamadıklarını vurgulayan Nevzat Şaşkın, "Tertemiz pırlanta gibi adaylar sunduk. Parti olarak da çok başarılı çalışmalar yaptık. Fakat kuvvetli esen AK Parti rüzgarı önünde durmamız mümkün olmadı. Türk ulusu, bu akım karşısında bize ayakta kalmamız için gerekli desteği vererek, önümüzdeki günlerde hem muhalefet hem de ileriki seçimlerde siyasi vizyonumuz gereği, görev vereceği sinyalini vermiştir" ifadesini kullandı.

DYP İl Başkanı Nevzat Şaşkın bir soru üzerine ise "Ölüyü diriltmeye çalıştık. Yoğun bakımdan çıktık. Buna da şükür. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti rüzgarı çabuk kesilir. En geç bir sene sonra DYP yeniden halkın umudu olacaktır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2004 Perşembe 14:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?