2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: Kadın vekilin SSK baskını işe yaradı

Adana’da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü tarafından denetlenen Sosyal Sigortalar Kurulu (SSK) Adana Bölge Müdürlüğü’ndeki gişe görevlilerinin sayısı arttırıldı. Gişe sayısı 1’den 4’e çıkarılınca, karne kuyruğunda ciddi düşüş yaşandı. Bu arada çiklet çiğnediği için milletvekili tarafından uyarılan bayan gişe memurunun da görevinin başında olduğu gözlendi.

Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen AK Parti Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü’nün SSK Adana Bölge Müdürlüğü’ndeki karne kuyruğu sorununu yerinde tespit ederek çözümü konusunda yaptığı girişimler sonuç verdi. SSK Bölge Müdürlüğü’ndeki gişelerin artırılmasıyla birlikte karne kuyrukları da hızla azaldı. Kuyrukların azalmasıyla birlikte rahat nefes alan vatandaşlar, yapılan denetimden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıların azalması için bütün milletvekillerinin aynı hassasiyetle kamu kurumlarını denetlemelerini beklediklerini söyledi.

Öte yandan denetimler sırasında görevi başında çiklet çiğnediği için Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü’den azar işitince sinir krizi geçiren Öncel Yamaç adlı memur, bugün de görevi başındaydı. Memur olduğu için açıklama yapmaktan çekinen Yamaç’ın oldukça üzgün ve gergin olduğu gözlendi.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2004 Perşembe 15:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?