2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: kızılay özürlü vatandaşları sevindirdi...

Kızılay Adana Şubesi, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi tarafından belirlenen 14 vatandaşa düzenlenen bir törenle malul arabalarını teslim etti. 26 gün önce göreve getirilen Kızılay Adana Şube Başkanı Mehmet Sağlam, kurumu yeniden yapılandırma ve yeni açılımlar sağlama hedefinde olduklarını bildirdi. Sağlam bu amaçla, derneğin gelirini artırma gayreti içine gireceklerini ve daha çok vatandaşa yardım götürmeyi planladıklarını anlattı.


Kızılay'ın özellikle Marmara depreminden sonra çok yıprandığını ve imajının zedelendiğini belirten Sağlam, "Biz, vatandaşın Kızılay'a olan güvenini yeniden tesis edeceğiz. Vatandaşın güveni kazanıldıktan sonra Kızılay ihtiyaç sahibi daha çok vatandaşa hizmet ve yardım sağlayacaktır. Adanalılar Kızılay'a sahip çıktığı oranda biz de fakir fukaraya daha çok ulaşacağız" dedi. Sağlam, gelecek hafta da yine ihtiyaç sahiplerini giyecek yardımı yapılacağını belirterek, "Yeni bir anlayış ve yeni bir ekiple daha aktif bir Kızılay görülecek" mesajı verdi.


 

iha-adana
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 12:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HuseyiN BeyazkuŞ IP: 81.215.162.xxx Tarih : 30.05.2006 13:08:38
selam sayın başkan beni bir özurlu ollara işten çikardinız ve siz nasil özürlüye yardım ediyorsunnuz ben ona şaşiyorum sizi allaha havale edıyorum