2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: Komatandan veda ziyareti

Adana Valiliği’ni 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Ayhan Taş’la birlikte sıkı güvenlik tedbiri altında ziyarete gelen Orgenerel Fevzi Türkeri’yi, Vali İ. Kemal Önal ile yardımcıları karşıladı.

Polis mangasını selamlayarak Valilik binasına giren Orgeneral Türkeri, bekleme salonundaki fotoğrafları asılı hayırsever işadamları hakkında Vali Önal’dan kısa bilgi aldıktan sonra Valilik makamına çıktı. Burada şeref defterini imzalayan Orgeneral Fevzi Türkeri’ye Vali İ. Kemal Önal tarafından üzerinde Adana’nın simgesi Tykhe heykeli bulunun plaket ve kilim hediye edildi.

Orgeneral Türkeri, bir soru üzerine Adana’ya veda ziyareti için geldiğini ve Vali İ.Kemal Önal ile daha önceki görev döneminden de dostluğu bulunduğunu belirterek, "Kendisiyle çalışmaktan her zaman mutlu oldum. Çok karakterli bir insan. Bundan sonraki görev süremde de birlikte olacağız" dedi.


Orgeneral Fevzi Türkeri ile Vali İ. Kemal Önal’ın görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü. Türkeri, ziyaret sonrası da sıkı güvenlik tedbiri altında dinlenmek üzere Ordu Evi’ne hareket etti.

iha-adana
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2004 Salı 15:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?