2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: Namus için eşini öldüren genç adam yargı önünde

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada sanık, namus yüzünden 18 yıllık eşini öldürdüğünü itiraf etti.

TCK’nın 449. maddesi gereğince ömür boyu ağrı hapis cezasıyla yargılanan sanık Kemal İnce, "Daha önce şüpheleniyordum. Eve geldiğimde birinin pencereden çıktığı gördüm. Karım da üzerini giyiniyordu. Şüpheye kapıldım. Konuşmak istediğimde bana hakaret edince ben de gururuma yediremeyip bıçakladım. Karım beni öz dayısıyla aldatıyordu. Dayısı evimize rahatlıkla girip çıkardı. Ancak ondan hiç şüphelenmemiştim. Vereceğiniz ceza beni ilgilendirmiyor. Kendimden çok ortada kalan çocuklarıma üzülüyorum. Çünkü onların eğitimi yarım kaldı" diye dert yandı.

Dava, kadınla ilişkisi olduğu iddia edilen dayı Şehmuz Tan’ın dinlenmesi ve eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

Olay, 15 Temmuz 2004 günü gece saatlerinde Gülbahçe Mahallesi 102 Sokak’ta meydana geldi. 37 numaralı binada ikamet eden 3 çocuk babası Kemal İnce, eşi Aynur İnce’yi kendi evinde dayısı olduğu iddia edilen Şehmuz Tan ile uygunsuz vaziyette yakaladı. Dayı Tan, pencereden kaçarak kayıplara karışırken genç kadın, kocasının bıçak darbeleri sonucu sokak ortasında can verdi.

iha-adana
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 15:26:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?