2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: Şüpheli pakette güldüren son

Olay, Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Tepebağ Mahallesi’nde meydana geldi. İnönü Caddesi üzeri Orduevi ile Sabancı Kültür Sitesi’nin bulunduğu kavşaktaki yol ortasında çanta olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelerek çevre güvenliği alan polis ekipleri, bomba uzmanlarının gelmesini beklerken çantanın sahibi kadın ortaya çıktı.

Ceyhan’dan, Adana’ya yakınlarını ziyarete geldiğini ve dolmuşa binerken çantayı düşürdüğünü belirten 2 çocuk annesi Kadriye Polat (27), çantasını alıp gitmek istedi. Çantanın sahibi olduğunu iddia eden Kadriye Polat’ın üzerinden kimlik çıkmazken polis ekipleri, bomba uzmanlarının gelmesi konusunda ısrar etti.

 Zaman zaman basın mensuplarına da çekim yaptıkları için tepki gösteren Kadriye Polat, bomba uzmanı özel elbisesini giyip çantanın yanına yaklaştığında, "Booom diye patlar" diyerek güldü. Bomba uzmanın açtığı çantadan çocuk bezi ve çamaşırları çıkınca çevrede toplanan vatandaşlar da güldü. Bomba uzmanının boşalttığı çantadan çıkan eşyaları toplayan Kadriye Polat, çantasını ve çocuklarını alarak bölgeden uzaklaştı

iha-adana
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 16:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?