2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana: Yılların Amigosu dilencilik yapıyor

67 yaşındaki eski amigo, yaklaşık 10 yıl önce yakalandığı Şeker Hastalığı yüzünden önce sol, bir yıl sonra da sağ ayağını kaybettiğini, o günden sonra da iş göremez duruma düştüğü için dilendiğini söyledi. Adana’da kalabalığın yoğun olduğu Kuruköprü Semti’ndeki Yeni Camii önünde durarak dilencilik yapan İbrahim Doğan’ı, iki ayağı kesik vaziyette görenler yardım etmeden geçemiyor.


Dilenciliğe yakınları kendisine yardımcı olmadığı ve ev kirasını ödemesi gerektiği için başladığını söyleyen İbrahim Doğan, yıllarca hizmet verdiği Adanaspor, Adana Demirspor ve Zeytinburnuspor yöneticilerinin de kendisini arayıp sormadığını söylüyor. Eski bir amigo olarak içine düştüğü durumdan utandığını belirten İbrahim Doğan, "Adana’da bana sahip çıkacak hiç zengin yok mu? Valimiz, belediye başkanlarımız, Adanaspor ve Demirspor yöneticileri niye ilgisiz? Zaten Adanaspor ile Demirspor da ilgisizlik yüzünden aynı sezon peşe peşe küme düştü. Adana’daki bu duyarsızlık niye?" diye dert yanıyor.


Amigo İbo, küme düşen Adanaspor ile Demirspor’un durumuna çok üzüldüğünü, bu sezon fırsatını bulduğunda mutlaka maça gelerek, eskisi gibi bağırmak istiyor. "Eski günler gözümde tütüyor" derken gözleri nemlenen Amigo İbo, 5 Ocak Stadı’nın tıklım tıklım dolduğu, tribünlerin yerinde duramadığı, cadde ve sokakların dev bayrak ve flamalarla süslendiği günlere hasret kaldığını da ifade ederken "İnşallah Adana’daki bu duyarsızlık kısa sürede sona erer. Birileri çıkar, bana da, Adana takımlarına da sahip çıkar. Futbola gönül verenler üzülmez, ağlamaz, mutlu olurlar" diye konuşuyor.

iha-adana
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2004 Çarşamba 16:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?