4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana Barosu'ndan ziyaret

Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Adana Baro Başkanı Aziz Erbek, Başkan Yıldıray Arıkan’a karşılaştığı güçlükleri tahmin ettiklerini, yüksek düzeyde gerçekleşen iş başvurularının büyük sıkıntıya yolaçtığını bildiklerini ifade ederek, zorlukların üstesinden sabırla ve zamanla gelinebileceğini vurguladı. Erbek, ”Seyhan tecrübesinin hem sizin için hem de Çukurovalı için bir zenginlik olacağına inanıyoruz” dedi.

Başkan Arıkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisini anlayanların olmasından da güç aldığını söyledi. Yapılan iş başvurularına olumlu cevap verememenin kendileri için de üzüntü kaynağı olduğunu belirten Başkan Arıkan, ”Yeni kurulan bir belediyeyiz, kapasitemiz bellidir. Kendi gerçeklerimizle hareket etmek zorundayız. İhalelerimizi tamamladık. Kısa bir süre sonra belediyemizi rayına oturtacağız. Seyhan’ın tecrübesini Çukurova'ya yansıtacak ve önemli hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 12:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?