3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Adana Başbakan'ı bekliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılışa katılmak üzere 14 Mayıs Çarşamba günü Adana'ya geliyor.

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın Adana ziyaretiyle ilgili taslak programın hazırlandığını belirtti.

Attaroğlu, taslak programa göre saat 11.30'da Adana Havalimanı'nda olacak olan Başbakan Erdoğan'ın buradan Valiliğe geçerek Vali İlhan Atış'tan brifing alacağını, öğle yemeğinin ardından Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edeceğini ifade etti.

Erdoğan'ın, ziyaretlerden sonra Seyhan Kültür Merkezi ile yeniden düzenlenen Celal Bayar Köprülü Kavşağı'nın açılışını yapacağını ve burada halka hitap edeceğini kaydeden Attaroğlu, ardından 24 derslikli Hasan Adalı Lisesi, Merkez Park ve burada yaptırılan otopark ile Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde Limak Holding'in kurduğu fabrikanın açılışının gerçekleştirileceğini ifade etti.

Attaroğlu, Başbakan Erdoğan ile birlikte bazı bakanların da Adana'ya geleceğini belirterek, bu ziyarette kentin sorunları ve taleplerini Erdoğan ve beraberindeki bakanlara daha yakından aktarabileceklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 14:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat selami incefikir IP: 81.215.171.xxx Tarih : 12.05.2008 18:56:04

Otobüsler ücretsizmiş.Yeter artık söz milletin(millet aşırı ateş sonucu duyma, görme ve konuşma yeteneklerini kaybetmiş)millet bu durumdayken tabiki tüm yetkileri millete verirler.Ben fotoğraf çekmeye gideceğim ve daha sonra fotoğraftakilerle konuşup hayatlarından nasıl memnun olduklarını sorup tiyo alacağım.