4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana bıçaktan arındıralacak

Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, terör örgütü PKK lehine düzenlenen gösterilerde bıçaklanarak şehit edilen polis memurunun ardından, kentte bıçak kullanımını en aza indirmek için çalışma başlattı.


Kesmez, polis memurunun bıçaklanarak şehit edildiğini hatırlatarak, "Bıçak konusunda Valimiz İlhan Atış'la çalışma yapıyoruz" dedi. Bıçak kullanımı konusunda altyapı hazırlıklarının sürdüğünü belirten Kesmez, "İlimizde bıçağı yasaklayacağız. Artık biz de mağdur olduk bıçaktan. PKK lehine yapılan gösterilerde polis memurumuz şehit edildi. Bıçak artık bir efelik timsali oldu. Bıçak, her insanın saat gibi yanında taşıdığı süs eşyası oldu. Herkes üzerinde bıçak taşımaya başladı. Bıçağı kentimizden arındırmamız gerekiyor" dedi.


"Kavga yapılıyorsa yumrukla yapılsın" diyen Kesmez konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bıçak konusunda valimizle tedbir alıyoruz. Bunun kanuni tedbirini alıp artık bıçakları toplamamız lazım. Bu olayda gösteriyor ki bıçak artık tehlikeli. Hangi bıçakların suç unsuru olacağı altyapısını hazırlarsak daha isabetli karar almış oluruz. Bir süre sonra kamuoyuna açıklayacağız. Artık bıçağı bu ilde taşıtmayacağız."

İha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 10:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?