2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana bir okula daha kavuşuyor

Adana'da Semih Mirel adlı işadamının yaptıracağı 8 derslikli ilköğretim okulu için Adana Valiliği'nde protokol imzalandı.

Valilikte yapılan protokolde konuşan Adana Valisi İlhan Atış hayırseverlerin eğitime verdiği desteği çok önemsediklerini belirterek, "Semih Mirel'in budan sonra işi daha bereketli olacak.Adana'da hayırseverler eğitime destek verdikçe dışarıdan eğitim tesisi yaptırmak için gelenler oluyor. Adana'da bu yıl 4 tane Anadolu Lisesi eğitime başlayacak. Ayrıca TED ve Bahçeşehir Kolejlerinin de yapılma ihtimali var" dedi.

Hayırsever işadamı Semih Mirel ise Aladağ ilçesinin Gerdibi Köyü'ne kendi adına 8 derslikli ilköğretim okulu yaptırarak çocukların eğitimine katkıda bulunmak istediğini belirterek, "Okulun maliyeti 1 milyon 540 bin YTL olacak. Ülkenin kalkınması için eğitim çok önemli bende bu nedenle okul yaptırmak istedim. Ülkemizin kalkınmaya ihtiyacı var" dedi.

Konuşmaların ardından Adana Valisi İlhan Atış, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Aladağ Kaymakamı Caner Akgün ve hayırsever işadamı Semih Mirel, protokolü imzaladı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 12:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?