2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne renkli aday

Adana'da emekli gazeteci, yazar, ressam Abdurrahman Boztaş, halkın yoğun ilgisi karşısında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıkladı.
Adana'da renkli kişiliği ile tanınan Boztaş, 2 işadamının sponsorluğunda Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterildi. Boztaş'ın reklam afişleri dahil bütün seçim çalışmaları 3 aydır işadamı Kemal Aslan ve Hakan Bülent Yardımcı tarafından finanse ediliyor.
"Biz fırıldak değiliz" sloganı ile siyaset sahnesine adım atan Boztaş, Atatürk Parkı'nda kendisi için hazırlanan törene iştirak etti. Hazırlanan platformun ana teması olan fırdöndülü lastik tekeri çevirerek getiren Boztaş, tekerin arkasına geçip meslektaşlarının sorularını cevapladı. Kendisinden başka rakip tanımadığını belirten Boztaş, şakacı kişiliğini sergileyerek Newyork'ta yapıldığı öne sürülen bir anketten de 1. olarak çıktığını söyledi. Gazetecilerin okuduğu ve AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Komiseri Gunther Verhugen ile sanatçı Yılmaz Erdoğan'dan geldiği belirtilen kutlama mesajını dahi ciddi bir şekilde dinleyen Boztaş, seçilmesi halinde Nuh'un Gemisi'ni Büyükşehir Belediyesi önüne getireceğini, bütün belediye hizmetlerinin "Bedava" olarak verileceğini anlattı. Boztaş, basın açıklamasına geç kalan meslektaşları için 2. kez okumayı da ihmal etmedi.
Finansörleri Kemal Aslan ile Hakan Bülent Yardımcı ile kalabalık bir basın mensubu ve vatandaş topluluğunun yoğun ilgisini gören Abdurrahman Boztaş, "Halk beni istiyor. Onun için aday oldum" dedi.
ADANA - İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2004 Perşembe 19:18:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?