4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Adana Demirspor Eshab-ı Kehf'te

TFF 2. Lig takımlarından Adana Demirspor, Eshab-ı Kehf'te kurban kesip, dua etti.

Kulüp Başkanı Bekir Çınar, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet, kötü gidişe 'dur' demek için, Mersin'in Tarsus ilçesindeki Eshab-ı Kehf'e giderek, burada kurban kesip, dua etti.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Abdulkerim Durmaz, Pazar günü oynayacakları Denizli Belediyespor maçını kazanma adına dualar okuduklarını belirterek, "Ancak gerçek mücadelemiz Pazar günü sahada ortaya konulacaktır” dedi.

Bu arada Adana Demirsporlu futbolcular, Oğuz Kağan Köksal Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nda milli takım kampında bulunan görme engelli sporcuları da ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Önder Serin, görme engelli sporcularla yaptığı görüşmede, “Bundan sonra Adana’da yapacağınız kampta sizlere Adana Demirspor Kulübü olarak maddi ve manevi yardımda bulunmak istiyoruz. Biz Adana Demirspor olarak her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu.
Görme engelliler de Adana Demirspor'un yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Önder Serin, görme engellilere futbolcuların imzaladığı futbol topunu hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 16:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?